Home Om Os Behandling Reference Priser Kontakt

Vina Akupressur Klinik

- Et effektivt og vedvarende alternativ til medicin og længere behandlingsforløb.

Vina (Vietnam) akupressur er en blanding af tommelfingertryk og brugen af vietnamesiske behandlingsmetoder. Resultatet er en balancering af kroppens energistrømninger og forstærkning af kroppens naturlige livskræfter, der derved giver større velbefindende, mindre smerter og større bevægelighed.

Helt basalt løsnes overskydende kalk i kroppen, som blokerer for nervebanernes og meridianernes flow. Ved at løsne kalken genvindes knoglernes bevægelighed og kroppen får mulighed for at fungere uforstyrret.

Vina akupressur er en effektiv dybdegående behandling, som ikke kræver lange behandlingsforløb selvom generne har eksisteret i mange år. Vina akupressur er et godt alternativ til medicin og andre behandlinger, som ikke har haft den ønskede vedvarende effekt. Behandlingsformen er baseret på mange års erfaring og udviklet ud fra vietnamesiske og danske teknikker.

Under behandlingen benyttes flydende tigerbalsam til at varme musklerne op, så de er mest muligt modtagelige for akupressuren og brugen af de vietnamesiske behandlingsinstrumenter.

Jeg har stor succes med behandling af mange forskellige lidelser så som Diskusprolaps i nakken / ryggen, iskiassmerter, ledsmerter, forstuvninger, sportsskader, sener, muskler & led, nakkeproblemer, skuldersmerter, lændesmerter, dårlig/skæv ryg, uens benlængde, tennisalbue, kvalme, hovedpine/migræne og piskesmældsskader,summen eller manglende følsomhed i hænder og fødder, nedsat bevægelighed i arm, knæ og hofter.

Er din lidelse ikke nævnt, betyder det ikke, at jeg ikke kan hjælpe dig. Kontakt mig derfor endelige, så jeg kan høre din historie og vurdere, om jeg kan hjælpe dig.

Da vi alle er forskellige, er behandlingerne altid tilpasset individuelt til klienten og lidelsen.