Home Om Os Behandling Reference Priser Kontakt

Thai Nguyen Quoc

Jeg er en mand af vietnamesisk oprindelse, der flyttede til Danmark i 1994. Siden hen har jeg bosat mig i Odense med min kone og tre børn.

Jeg har altid brændt for at hjælpe mennesker og har fundet mit kald i Vina akupressur. Jeg har arbejdet som frivillig behandler i mange år, men har nu valgt at gøre det til mit levebrød.

I mine mange års erfaring har jeg mødt mange klienter, der har været trætte af medicin og vedvarende behandlinger, hvorfor jeg begyndte at søge alternative behandlingsmetoder.

I 2001 blev jeg oplært i en diagnosticeret ansigtsterapi (The FACE DIAGNOSIS-CYBERNETIC THERAPY) af master Bui Quoc Chau -"Dien Chan". Ydermere har jeg modtaget undervisning af master Vo Hoang Yen, der er direktør af REHALIBITERING CENTER i Vietnam.

I 2012 modtog jeg min certificering i akupressur og øreakupressur hos Jysk Fysiologisk Massage Institut.

Igennem mange år har jeg kombineret vietnamesiske og danske behandlingsteknikker og udviklet specielle behandlingsmetoder, som jeg kalder Vina akupressur.


Phung Thi Dang

Jeg hedder Phung Dang Thi og har været i Danmark siden 1990. Er gift med Thai Nguyen og tilsammen har vi tre børn.

Jeg er uddannet som tandtekniker i Fast Protetik i år 2000 og har arbejdet i mange år som tandtekniker.

Jeg er medejer Vina Akupressur Klinik og har RABS godkendelse i Fysiurgisk Massage. Jeg har også muskelterapeut, skadeterapeut, akupressur, øreakupunktør og sundhedsfagligs uddannelse. Derudover, har jeg været i lært hos min mand de vietnamesiske akupressur tekniker i mange år.

Jeg bruger meget triggerpunkt og kombinerer med det, jeg har lært i gennem flere år for at få de bedste ud af det for vores kunder.